Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn
Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Toimitusaika
Toimitusaika on noin 4-5 arkipäivää, pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen.

Palautusoikeus ja ostoturva

Valmiilla tuotteilla on 14 vuorokauden täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla kiinni kaikki alkuperäiset pakkaukset yms. Muista liittää täytetty palautusilmoitus pakettiin. Asiakas vastaa palautuskuluista. Pidä palautuksesta saamasi kuitti tallessa siihen saakka, kunnes olet saanut palautuksesta vahvistuksen. Huomioithan, että asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä emmekä vastaa kadonneista paketeista.

Palautusrahat maksetaan Klarnan kautta.
Palautukset ja vaihdot pyritään käsittelemään n. 14päivän kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen.

Asiakas ei voi peruuttaa/muuttaa tehtyä ja maksettua tilausta mikäli tilaus on jo ehditty käsitellä. Tilauksen voi kuitenkin palauttaa edellä kuvatulla tavalla.

Huomioithan, ettei kustomoidusti asiakkaan toiveiden mukaisesti tehdyissä tilauksissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli itse tuote on virheetön.

Noutamaton paketti
Paketit, joita asiakas ei nouda postin määräajan kuluessa lähetetään meille takaisin. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se. Liitäthän mukaan palautuslomakkeemme jolloin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun olemme käsitelleet palautuksesi.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä etukäteen, on HBC Service Oy oikeutettu perimään asiakkaalta toimitus-, pakkaus ja käsittelykuluja enintään 20€ arvosta. Mikäli asiakas haluaa paketin uudelleen lähetettäväksi, asiakkaan tulee maksaa uudelleen paketin postikulut.

Yhteystiedot
HBC Service Oy
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki
tilaukset@hbcservice.fi
Y-tunnus: 1056733-4

Myymälämme sijaitsee Business College Helsingin tiloissa ensimmäisessä kerroksessa. Sisäänkäynti Business College Helsinkiin messuaukiolta Messukeskuksen pääovien vasemmalta puolelta portaiden yläpäästä.

Reklamaatiot ja tiedustelut

tilaukset@hbcservice.fi

Tuotteen virheestä ilmoittaminen
Vastaamme tuotteiden virheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Tarkasta tuote kuitenkin välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.